TEMURIYLAR SALTANATIDA SUG‘ORISH TIZIMI MASALALARINI ROSSIYA IMPERIYASI VA SOVET DAVRI MANBALARIDA YORITILISHI - Maxmudova M. S. (TARIXIY TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada Rossiya imperiyasi va sovet davri tadqiqotchilari tomonidan Amir Temur va temuriylar saltanatida irrigatsiya tizimi masalalarining o‘rganilishi haqida ma’lumot beriladi.