ЎЗБЕК ХОТИН-ҚИЗЛАРИНИНГ ТАДБИРКОРЛИГИДА РАҚАМЛИ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ МАСАЛАЛАРИ - Балтабаева М.М. (TARIXIY TADQIQOTLAR, 2023)
Мазкур мақолада рақамли технологиялар тушунчасига батафсил таъриф берилган. Шунингдек, рақамли технологияларнинг жамият иқтисодий тараққиётига таъсири, Ўзбекистонда рақамли иқтисодиётга ўтишга қаратилган ислоҳотлар, тадбиркор хотин-қизлар фаолиятларини ривожлантиришда рақамли таълимдан фойдаланиш масалалари ва натижалари тахлил қилинган